Tangodanserne

Workshop og Milonga m. show

Søndag d. 4. marts kl 14-17 er der Milonga i Folkemusikhuset i Fensmark

KL 15 er der et forrygende tangoshow med Paula og Lucas (!)

Paula Tejeda og Lucas Carrizo er argentinske tangodansere i verdensklasse. De er tidligere vindere af Tangomesterskaberne i Buenos Aires og kom i finalen i verdensmesterskabet i tango i 2017. Deres dans er intens, legende og både teknisk og musikalsk ekvilibristisk.

De har danset sammen i 11 år og berejst verden både med internationale tangokompagnier og som undervisere. For første gang besøger de Danmark inviteret som gæstelærere på Institut for Liv, Læring & Lidenskab, også her i Næstved.

Søndag d. 4. marts kan de opleves i Fensmark Folkemusikhus, hvor de optræder med et forrygende tangoshow ved Tangoforeningen for Næstveds Milonga. Alle er velkomne til at komme og se showet. Entre kr. 70,-

Inden Milongaen holder Paula og Lucas en Workshop fra 12.30-14. Workshoppen er for let øvede / øvede. Tilmelding med partner. Det koster 300,- for et par, altså 150,- pr person – og så kommer du gratis ind til Milongaen og showet bagefter (!)

Betaling: bankoverførsel til vores konto reg 2510 konto 0727624686 (husk at skrive hvem du er) eller Mobilepay til 28900449 (Mogens Nielsen) senest 1.marts. Send også en tilmelding til mogensbas@stofanet.dk, så vi har din mailadressse.

Tilmelding og betaling er bindende. Først til mølle.

Vi ses i Folkemusikhuset, Holmegaardsvej 56, 4684 Holmegaard

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>